Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Preu del master

Aquest és un màster oficial dins de l’Espai Europeu d’Educació Superior, per tant els preus són públics ja que estan fixats per l’Administració.
A partir del juliol de 2014 la Generalitat fixarà el preu del crèdit per als estudis de màster a Catalunya pel curs 2014-15.

Com a referència, el preu del crèdit per l’any 2013-14 puja a 45,79€. Per tant, el preu per curs dependrà del nombre de crèdits matriculats.

Pels estudiants de primer any, s'hi han d'afegir 140€ en concepte de tases universitàries.
Apart de l'import de matrícula, s'hauran d'abonar 30€ en concepte de preinscripció, i s'haurà d'enviar el comprobant del pagament amb la resta de documentación.

ESTUDIANTAT ESTRANGER

L'estudiantat que presenti una titulació universitària obtinguda en sistemes educatius estrangers, hauran d'abonar 216,63€ en concepte d'estudi de la trajectòria acadèmica pel seu accés als estudis de màster, que es pagaran en el moment de la matrícula.


IMPORTANT


Aquells alumnes que puguin acreditar experiència laboral en alguna temàtica del Màster i/o formació prèvia (assignatures de doctorats, màsters afins o altres estudis o titulacions) podran reconèixer crèdits, amb les limitacions que marca la normativa.  (Llegir més.)

true